Onverwoestbaar in Frankrijk

Er ontstaan soms zomaar hele mooie kansen.

Vooral voor diegene die zich herkennen in de kameleon. Je past je aan naar wat de situatie of de omstandigheden van je vragen. Je voelt goed aan wat de ander nodig heeft. Maar je eigen verlangen is gaande weg op de achtergrond geraakt. Sterker nog, je kan de vragen “wat is jouw verlangen en wat wil jij?” niet beantwoorden. Je hebt geleerd dat jij je beter niet kwetsbaar kan opstellen. Vooruit kijken is jouw motto en je plant zorgvuldig zo veel mogelijk.  Met als gevolg dat er nog weinig ruimte is voor spontane momenten. Je hebt ergens in je leven een beschadiging opgelopen die op verrassende momenten laat weten dat je het nog niet mag vergeten. En je emoties lijken er soms zomaar vandoor te gaan met je.

 

Herkenbaar?

 

Dan is dit het moment voor jou om verder te lezen.

Van 26-29 september 2018 heb ik de mogelijkheid om Onverwoestbaar aan jou aan te bieden bij La Vie Tara in Frankrijk. La Vie Tara is een prachtig oud buitenverblijf dat bij een klooster hoorde en wordt gerund door de familie Bol. De omgeving is schitterend en ademt ruimte en rust. En dat is heel mooi meegenomen voor de 4 dagen waarin jij je helemaal kan en mag gaan richten op jezelf. Waarin centraal staat hoe jij je wilt voelen. Van welke oordelen jij niet langer deel wilt uitmaken. En (schadelijke) ervaringen uit het verleden gaat gebruiken om het heden te veranderen.

Denk je eens in dat jij…

  • los komt van je rol als “kameleon” en naar je eigen verlangen kan luisteren. In plaats van te voldoen aan de verwachting van de ander.
  • weer op je intuïtie durft te vertrouwen samen met je verstand 😉
  • aandacht hebt voor je emoties; waarbij je ervaart hoe je hier positief gebruik van kan maken zonder weg stoppen of negeren.
  • ruimte ervaart voor meer focus en rust in je leven. Wat eigenlijk het tegenovergestelde is van wat er vandaag de dag van je verwacht wordt.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Elk mens heeft vaste patronen en die houden zichzelf graag in stand. Een paar dagen uit je normale systeem, zonder de zorg voor anderen, geeft jou een mooie start om je bewust te worden. Van jouw patronen, structuur, dagelijkse gedachten, gevoelens, verlangens en reacties. Het is een unieke gelegenheid om een start te maken met de verandering die jij wilt.

Deze 4 dagen staan in het teken van jou. Dat betekent dat er ruimte is om even alleen tijd door te brengen, te wandelen en/of zelf in de omgeving iets te ondernemen. Daarnaast gaan we aan de slag. Globaal zien de 4 dagen er zo uit:

• Op de dag van aankomst ga je eerst even landen. ’s Avonds hebben we de eerste bijeenkomst.

• Dag 2 gaan we aan de slag met jouw verlangen en de thema’s die bij jou op de voorgrond staan.

 • Dag 3 gaan we aan de slag met jouw “Ki” een bron van energie en kracht van binnen uit. ’s Avonds is er geen bijeenkomst.

 • Dag 4 ronden we af in de ochtend en staat de middag in het teken van naar huis gaan.

 

En dan…?

 

Dan ben je nog niet klaar. Het is geen “quick fix.” Het is wel jouw meesterschap in uitvoering. En dat kost tijd. Na Frankrijk heb ik nog drie coachmomenten met je die verspreid zijn over drie maanden. Dit helpt je om de start in Frankrijk te vertalen naar je dagelijks leven. Daarnaast krijg je van mij elke week een vraag om mee aan de slag te gaan. 

 

 

“Een boom met sterke wortels lacht naar iedere storm”.

Ben jij er klaar voor om Onverwoestbaar te ervaren? Ik heb maximaal 8 plekken en vol = vol. Van te voren maken we kennis met elkaar, zodat je weet met wie je straks het avontuur aan gaat. Durven, groeien, ervaren om de stappen te maken die jij wilt maken. Ik vertel je er graag meer over. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Ik wil graag meer weten:

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Praktisch

Elke reis begint met een eerste stap. De TGV rijdt je erheen in 5-6 uur tijd.

Ik wil weten wie jij bent en ik kan mij voorstellen dat jij wilt weten wie ik ben 🙂

 

Veiligheid, authenticiteit, positief, probleem oplossend, betrouwbaar, direct en intuïtief omschrijven mij het best. Moeder van 2 kinderen, trainer, coach en docent op een hogeschool. Mijn expertise ligt met name bij geweld in afhankelijkheidsrelaties. Kindermishandeling, huiselijk geweld en seksueel geweld. Het is mijn missie om je te begeleiden bij ervaringen die een stempel op je drukken. Zodat het niet langer een belemmering is in jouw leven. Of in dat van je kinderen. Dit doe ik door jou als coach te begeleiden en handvatten te geven om je eigen kracht positief in te zetten. Want jouw ervaringen maken je onverwoestbaar. En daar sluit dit coach traject helemaal op aan.